Sık Sorulan Sorular

Mal ve Hizmet Talepleri Nasıl Yapılır?

Mal ve Hizmet Talepleri, Taşınır Kayıt Yetkilisince EBYS üzerinden Mal ve Hizmet Talep Formu ile Teknik Şartname eklenerek, birim amirinin imzası ile gerçekleşir.

Taşıt Talepleri Nasıl Yapılır?

   - Rektörlük Makamı ve bünyesinde taşıt bulunan birimler hariç şehir merkezindeki resmi görevler için taşıt talebi İş Talep Sisteminde yer alan ŞEHİR İÇİ ARAÇ TALEBİ üzerinden yapılır.

   - Resmi görevler için İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından yapılacak olan şehir merkezi dışındaki şoförlü ve/veya şoförsüz tüm taşıt talepleri görevin resmi araçla yapılacağına dair Rektörlük Onayı ile birlikte (Yurtiçi geçici görev onayı) en az 5 (beş) gün önceden birim amirinin imzası ile yapılır.

   - Öğrencilerin katılacağı eğitim, bilimsel toplantılar, fuarlar, teknik geziler, sportif, sosyal, kültürel vb. faaliyetler için tüm taşıt talepleri önerilen güzergâh belirtilerek EBYS üzerinden ARAÇ TALEP ve GÖREV FORMU düzenlenerek en az 5 (beş) gün önceden birim amirinin imzası ile yapılır.

   - Öğrencilerin katılacağı eğitim, bilimsel toplantılar, fuarlar, teknik geziler, sportif, sosyal, kültürel vb. faaliyetler için isim listesi ile birlikte önerilen güzergâh belirtilerek yetkili birimin (Rektörlük/Dekanlık/Müdürlük/Başkanlık) onayı eklenmelidir.

Kamera Görüntüsü Talepleri Nasıl Yapılır?

Kamera Görüntüsü Talepleri: Yerleşkemizde bulunan kamera kaydı verileri güvenlik ve emniyet amaçlı olarak işlenmektedir. Bu sebeple kamera kayıtları; polis, savcılık ve mahkeme gibi resmi kurumlar, yetkili idari ve denetleme kurulları ile ve/veya diğer yetkili denetleyici kurumlarla yazışma yapılmak suretiyle Kişisel Verileri Koruma Kanunu çerçevesinde paylaşılır.

Soru 6?

İçerik 6

Soru 7?

İçerik 7

Soru 8?

İçerik 8

Soru 9?

İçerik 9

Soru 10?

İçerik 10

İçerik 11

Yeni Soru 12

İçerik 12