Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

'6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu' ve 'Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik' kapsamında çalışanlara verilmesi gereken 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin' interaktif uzaktan eğitim şeklinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bağlı kuruluşu olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) tarafından verilmesi planlanmıştır.

Bu kapsamda eğitimler Üniversitemiz bünyesinde yer alan çalışanlarımıza faaliyet alanlarına göre 'Az Tehlikeli Sınıf - en az 8 saat (Sekiz saat)' veya 'Tehlikeli Sınıf - en az 12 saat (On iki saat)' olacak şekilde düzenlenmiş olup 15 Eylül - 15 Aralık 2023 tarihleri arasında eğitimlerin tamamlanması gerekmektedir.

Eğitimler ile ilgili sorular için Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ile iletişime geçilmesi hususunu saygılarımızla arz ederiz.

12 Eylül 2023