2024 Sağlık Lisans Tamamlama Kayıt İşlemleri

Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri  8-10 Ekim 2024 (23:59) tarihleri arasında, kayıt işlemleri ise 8-15 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Sağlık alanında lisans tamamlama programına yerleştirme sonuç belgesi,

2. Önlisans diplomasının aslı ve fotokopisi,

3. Onaylı mezuniyet transkripti,

4. Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi,

5. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

6. Doldurmuş olduğunuz Beyan Formu, (ulaşmak için Tıklayınız. Çıktı alarak el yazınız ile doldurunuz.)

7.1 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf, (Fotoğraflar son 6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızı soyadınızı ve T.C. kimlik numaranızı yazınız.)

8. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu. (Ödeme işlemi adımları içinTıklayınız.)

KAYIT İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR

a. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

b. İstenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak, aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.

c. Eksik belge ile kayıt yapılmaz.

d. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

İNTİBAK İŞLEMLERİ

İntibak işlemleri için onaylı ders içeriklerinizi ve onaylı mezuniyet transkriptinizi bölüm başkanlığına vermeniz gerekmektedir.

KAYIT YERİ

Mimar Sinan Yerleşkesi B Blok Öğrenci Merkezi, Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Eflak Caddesi No:177 16310 Yıldırım/BURSA

03 Ekim 2024