Öğrenci E-Posta Hesaplarının Güncellenmesi

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız tarafından öğrenci e-postalarının barındırıldığı sunucular güncellenmiştir. Yapılan güncelleme sonrası, tüm öğrencilerin e-posta adresi şablonu "ogrencino@ogr.btu.edu.tr"(örnek: 12345678910@ogr.btu.edu.tr) olarak değiştirilmiştir. 
Üniversitemizde kayıtlı bulunan her öğrencimiz için @ogr.btu.edu.tr uzantılı yeni e-posta hesabı açılmıştır.  

Eski e-posta şablonu (ogrencino@ogrenci.btu.edu.tr) kullanan mevcut e-posta hesapları 31 ekim 2024 tarihine kadar sadece e-posta alım ve gönderiminde kullanılacak olup, bu tarihte (31 Ekim 2024)  @ogrenci.btu.edu.tr uzantılı e-posta hesapların tamamı kapatılacaktır.  

ogrencino@ogrenci.btu.edu.tr e-posta hesabınızı aktif olarak kullanıyorsanız buradaki önemli e-postalarınızı ogrenci@ogr.btu.edu.tr uzantılı yeni e-posta adresinize taşımanız tavsiye edilmektedir. Buna ek olarak  ogrencino@ogrenci.btu.edu.tr hesaba bağlı üyelikleriniz varsa, üyeliğinizin bulunduğu portallardaki e-posta adresinizi ogrencino@ogr.btu.edu.tr uzantılı yeni e-posta adresi ile değiştirmeniz gerekmektedir.

Ayrıca Üniversitemizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere verilen bilişim hizmetleri @ogr.btu.edu.tr uzantılı e-posta hesapları üzerinden devam edecektir.

Öğrenci e-posta hesaplarının kullanım alanları ile ilgili detaylı bilgiye https://idari.btu.edu.tr/tr/bidb/sayfa/detay/6919/ogrenci-e-posta-hesaplari  adresinden erişebilirsiniz.
Ayrıca, ögrenci e-posta hesabınızın şifresini https://ogrencisifre.btu.edu.tr adresinden oluşturabilirsiniz.

26 Ağustos 2024