2023 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirme Sonuçları

2023 Yılı Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirme  Sonuçları açıklandı. Kayıtlar 30 Kasım - 08 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

1- Lise diploması aslı ve fotokopisi

2-Nüfus cüzdanı ve 1 adet fotokopisi,

3- ÖSYM Yerleştirme sonuç belgesi,

4-Askerlik durum belgesi,

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR :

1-Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2-Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.

3-Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

4-Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

5-Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemler yapılır.

KAYIT YERİ:

Mimar Sinan Yerleşkesi

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (B Blok Öğrenci Merkezi )

Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Eflak Caddesi No:177 16310 Yıldırım/BURSA

28 Kasım 2023