Aile Mensupları da Türkiye'de İkamet Eden ve Ailesinde Başka Yükseköğretim Kurumu Öğrencisi Olanların 2023-2024 Bahar Dönemi Öğrenim Ücretleri İçin İndirim Talepleri

Üniversitemize yurtdışından kabul edilen/edilecek öğrencilerden ailesi ve kendisi Türkiye'de ikamet izni almış ve aile mensuplarından devlet yükseköğretim kurumlarında eğitimine devam eden başka öğrenci olanların öğrenim ücretlerine 15.07.2023 tarih 32249 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 7384 Karar Sayılı Cumhurbaşkanı Kararının 3.maddesinin 2.fıkrası doğrultusunda Üniversitemiz Yönetim Kurulunca %35 oranında indirim yapılması kararı alınmıştır. Alınan karar uyarınca belirtilen kriterlere uyan (Aile mensupları Türkiye’de ikamet eden ve ailesinde devlet yükseköğretim kurumlarında eğitimine devam eden başka öğrenci olan) öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde söz konusu indirimden faydalanmak için 09 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıdaki form ve ekleriyle birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına indirim başvurusu yapabileceklerdir.

Form için tıklayınız.

31 Ocak 2024