2023-2024 Güz Dönemi Ek Sınav 1

Üniversitemiz Senatosunun 11/02/2021 tarihli kararı ile "Azami Öğrenim Süresini Dolduran Lisans Öğrencilerinden İlişiği Kesilecekler İle Azami Öğrenim Süresi Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Yapılacak Ek Sınavların Yürütülmesine İlişkin İlkeler"in aşağıdaki şekliyle kabulüne ve ilgili öğrencilere 12-15 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

Halen kayıtlı olup 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı sonunda azami süresi dolduracak olan öğrenciler başvuru ve ders seçme işlemini 7 Şubat 2024 saat:12:00'a kadar  öğrenci bilgi sistemindeki Başvuru İşlemleri menüsü altında yer alan Ek Sınav Başvuru V2  sekmesinden yapacaklardır. Ders seçimi yapmayan öğrenciler ek sınavlara alınmayacaktır.

“Azami Öğrenim Süresini Dolduran Lisans Öğrencilerinden İlişiği Kesilecekler İle Azami Öğrenim Süresi Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Yapılacak Ek Sınavların Yürütülmesine İlişkin İlkeler”  için tıklayınız.

"Madde 8 - Bir dersten başarısız olanlara ise öğrencilik haklarından yararlandırılmaksızın sınırsız sınav hakkı verilecektir. Bu sınavlar her yarıyıl sonunda yapılan tek ders sınavları ile birlikte yapılacaktır." İlgili madde kapsamında olan öğrenciler tek ders sınavına başvuru yapması gerekmektedir.

06 Şubat 2024