2023-2024 Bahar Yarıyılı Pedagojik Formasyon Eğitimi

29.12.2022 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında alınan karar uyarınca Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunun 20/02/2014 tarihli ve 9 sayılı "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarında yer alan tüm bölüm/programlarda formasyon eğitimi almasına karar verilmiştir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon eğitimi kapsamında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda pedagojik formasyon derslerini almak isteyen 2.3. ve 4. Sınıf Öğrencilerinden öğrenim gören lisans programı öğrencilerimizin 16.02.2024 tarihine kadar ekteki tablodan başvuru yapmaları gerekmektedir.

Formasyon dersleri Bursa Uludağ Üniversitesi ile üniversitemiz arasında imzalanan protokol kapsamında verilecek olup formasyon derslerinin veriliş şeklini Uludağ Üniversitesi belirleyecektir. Ders çakışma vb. durumlarında öğrencilerin herhangi bir çakışma muafiyeti bulunmamaktadır. Bu dönem açılacak dersler ve saatleri başvuru formunda yer almaktadır.

Başvuru Formuna ulaşmak için Tıklayınız

12 Şubat 2024