2024 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

02 - 07 EKİM 2024 SAAT 23:59''A KADAR  E-DEVLET ŞİFRENİZ İLE www.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN ÜNİVERSİTEMİZE YÜZ YÜZE KAYDA GELMEDEN KAYIT İŞLEMLERİNİZİ YAPTIRABİLİRSİNİZ.

Üniversitemiz  “2024 Yılı DGS Yerleştirme Kayıt ve Bilgilendirme” kılavuzuna ulaşmak için Tıklayınız.

* Öğrenci numara sorgulama ekranına ulaşmak için Tıklayınız. (ÖSYM Verileri Aktarımı Yapıldıktan Sonra Kullanılabilecektir. Durum: Aktarım Yapılmadı)

* Öğrenci Bilgi Formu ekranına ulaşmak ve formu doldurmak için Tıklayınız.  (Öğrenci Bilgi Formunu doldurmak zorunludur.) (ÖSYM Verileri Aktarımı Yapıldıktan Sonra Kullanılabilecektir. Durum: Aktarım Yapılmadı)

* Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının “Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu” na ulaşmak için Tıklayınız.

* Elektronik kayıt (e-kayıt) için Tıklayınız. ( Şifrenizle giriş yaptıktan sonra e-hizmetler bölümü altında yer alan “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altındaki “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini tıklayarak kaydınızı gerçekleştiriniz. Kaydınız bittikten sonra mutlaka kayıt olduğunuzu gösterir barkotlu çıktıyı alarak saklayınız.)   

İrtibat Telefonu : 0224 300 34 76

NOT 2: Eğer Öğrenci Bilgi Formunu açamıyor veya yazdıramıyorsanız aşağıdaki işlemleri yapınız.

      1) Windows İnternet Explorerden "Araçlar" menüsüne girip "Uyumluluk Görünümü Ayarları" menüsünü seçtikten sonra gelen pencereden "Tüm Web Sitelerini Uyumluluk Görünümünde Göster" kutucuğunu işaretleyiniz.
       2) Chrome internet tarayıcı için "Araçlar" menüsünden "İnternet Seçenekleri" menüsüne girerek, "Gizlilik" menüsüne girip "Açılır Pencere Engelleyicisi"ni kaldırınız.

27 Eylül 2024