15 Mayıs 2023 Tarihli Sözleşmeli Personel Alım İlanına Başvuran Yedek Adaylara 4. Duyuru


Üniversitemize 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine tabi sözleşmeli personel alınacağına dair 15 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen 2023/21 ilan no'lu sözleşmeli destek personel pozisyonuna asıl olarak atanmaya hak kazanan ancak atama hakkından feragat eden adayın yerine KPSS puan sıralaması dikkate alınarak yedek adayın çağırılmasına karar verilmiştir.


Bu itibarla 6. yedek olarak sırada bulunan 365*****288 kimlik numaralı KU*** AR** 'ün  4 Eylül 2024 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle “BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ (Personel Daire Başkanlığı)  Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı Eflak Caddesi No:177 A Blok oda no: 167 Yıldırım / BURSA”  adresine ŞAHSEN başvurması gerekmektedir.


Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. Belgelerini teslim eden adayın evrak kontrolü ve arşiv araştırması olumlu olması halinde karşılıklı sözleşme imzalamak ve göreve başlatmak üzere Üniversitemiz web sayfasından duyuru yapılacaktır.


Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.




İSTENEN BELGELER:

1- Atama Başvuru Formu (Form için tıklayınız)

2-Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmadığını tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan alınacak sağlık kurulu raporu (2022/21 ve 2022/22 sayılı Destek Personeli pozisyonuna başvuran adaylardan istenecektir.)

3- Mal bildirim formu (Tek nüsha olarak arkalı önlü çıktı alınarak doldurulacaktır.) (Form için tıklayınız)

4- Diploma (Aslı ibraz edildikten sonra iade edilecektir.)

5- SGK dan Sigortalılık Tescil ve Hizmet Kaydı Tespit Belgesi (Barkodlu olarak e-devlet üzerinden Hizmet Dökümü ve Firma unvan listeli olarak alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik kaydı olmayanların da kayıt sorgulamasını barkodlu olarak e-devlet üzerinden almaları gerekmektedir.)

29 Ağustos 2024