Üniversitemize 36 Sözleşmeli Personel Alınacağına Dair İlanda Düzeltme Yapılması

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere Üniversitemize 36 (otuzaltı) sözleşmeli personel alınacağına dair 15 Mayıs 2023 tarihli ve 32191 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan ilanımızda yer alan 2023/11 ve 2023/12 sıra numaralı sözleşmeli personel pozisyonlarında değişikliğe gidilmiş olup 2023/13 sıra numaralı pozisyon 18.05.2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmak suretiyle iptal edilerek ilandan kaldırılmıştır.

Söz konusu ilanın son hali için tıklayınız.

İlan şartlarında değişikliğe gidilen pozisyonlar için yapılan başvurular geçerli sayılacak olup başvuruda bulunan adayların bir daha başvuru yapmasına gerek bulunmamaktadır. Ancak bahsi geçen pozisyonlar için düzeltme ilanı sonrasında belirlenen özel şartlara göre alım yapılacaktır. İptal edilen 2023/13 sıra numaralı sözleşmeli büro personeli pozisyonuna yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak olup başvuru için teslim edilen belgeler talep edilmesi halinde iade edilecektir.

Üniversitemiz web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetinde olup kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

18 Mayıs 2023