BTÜ Anasayfa Yenilendi

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminin başlamasıyla birlikte Üniversitemizin yeni web sayfası da 02.03.2022 tarihi itibariyle yayınlanmıştır.

Yeni web sayfamız, eski sayfada olmayan bazı yenilikler içermektedir. Örneğin; seçilen kategoriye göre girilen arama sözcüklerine uygun sonuçlar listeleyebilen ve bunlara tıklandığında ilgili sayfaya yönlendirme yapabilen esnek bir arama işlevi ve takvimde seçilen günde gerçekleşecek olan etkinliklerin listelenmesini sağlayan etkinlikler bölümü gibi…

Ayrıca; yeni ana sayfamız öğrenci, mezun, aday öğrenci, personel ve sanayici olmak üzere 5 farklı kategoride yeni alt web sayfaları barındırıyor olacaktır. Şu an için bunlardan öğrenci, mezun ve aday öğrenci paydaşlara yönelik olan sayfalar hazırlanmış olup bu sayfalara ana sayfanın sağ üst kısmında yer alan ve sayfa ilk yüklendiğinde “Seçiniz” değerinin varsayılan olarak geldiği açılır listeden erişilebilmektedir.

Fakülte, araştırma merkezi ve daire başkanlığı gibi akademik ve idari birim sayfaları ise henüz yenilenmemiş olup bu sayfaların mevcut içeriklerine ana sayfanın üst navigasyon kısmında yer alan bağlantılardan erişilebilmektedir.

Zamanla Üniversitemizin tüm alt web sayfalarının da yenilenerek esnek ve modern bir yapıya kavuşturulması amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

19 Nisan 2022